Pidän
kaikenlaisten juhlien sekä illanistujaisten järjestämisestä. Vaikka valmistelut
kuitenkin aloittaisi kuinka aikaisin tahansa, tulee tarjottavien
valmistamisessa aina pieni kiire. Siinä vaiheessa, kun vieraat ovat oven
takana, ovat ruoat valmiina, mutta emäntä vielä tukka pystyssä tötteröö. Tästä
syystä olen yrittänyt opetella panostamaan yksinkertaisiin herkkuihin, jotka on
kenties mahdollista valmistaa jo hyvissä ajoin. Pidän itse illanistujaisissa
pienistä sormin syötävistä herkuista, joita voi napostella pitkin iltaa. Näissä
varma valinta on italialaiset bruschetat. Sopivan täyttäviä ja suolaisia
herkkuja, jotka tosi helppoja valmistaa. Varma valinta esimerkiksi tyttöjen
iltaan!
Tarvitset:
kolme tomaattia
avokado
basilikaa
suolaa
mustapippuria
1 dl öljyä
2
valkosipulinkynttä
Tee näin:
1.
Viipaloi patonki hieman viistosti.
2.
Murskaa valkosipulit ja sekoita öljyyn.
3.
Voitele patonkiviipaleet valosipuliöljyllä.
4. Laita
uuniin noin 200 asteeseen ja paista kullanruskeaksi.
5.
Viipaloi tomaatit, avokado ja basilika. Sekoita keskenään.
6. Lisää
sormisuolaa sekä mustapippuria. Voit heittää joukkoon myös jäljelle jääneen
valkosipuliöljyn.
7. Levitä
jäähtyneiden patonkiviipaleiden päälle tomaattiavokadoseos.
8.
Herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti