keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kinuskinen jugurttipannacotta


Olipa kiva yllätys huomata tänään, että blogilla oli eilisen avauksen jälkeen käynyt jo sata katsojaa! Aivan mahtavaa. Innostuin tästä niin, että oli pakko lisätä tänään jo uusi resepti. :)

Tässä teille hieman erilainen jälkiruoka. Kyllästyn helposti imeliin jälkiruokiin, joten etsin mielelläni hieman erilaisia reseptejä. Tässä pannacotassa jugurtti tasapainottaa hyvin kinuskin  imelyyden ja tekee siitä erikoisen makuisen. Päälle lisäsin kermavaahtoa, mutta myös esimerkiksi marjat käyvät hyvin. Suosittelen kokeilemaan!





4-6 annosta

OHJE:
2 dl vispikermaa
2 dl fariinisokeria
1,5 tl vaniljasokeria
2 dl turkkilaista jugurttia

PÄÄLLE:
vispikermaa / marjoja /kaakaota

Tee näin:
1. Lisää fariini- sekä vanilijasokeri kattilaan jo lämpimään vispikermaan.
2. Keitä niin kauan kunnes näistä muodostuu kinuskia.
 (VINKKI! Kinuski on valmista, jos pudotat sitä nokareen kylmään vesilasiin ja se säilyttää muotonsa ja painuu pohjaan.)
3. Anna kinuskin jäähtyä sen verran, että voit sekoittaa siihen jugurtin. Tämä kannattaa vispata, ettei massaan jää paukkuja.
4. Kaada annoskuppeihin ja laita jääkaappiin jäähtymään muutamaksi tunniksi.
5. Lisää jäähtyneisiin annoksiin kermavaahto tai marjoja.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti