lauantai 12. lokakuuta 2013

Aurajuustohyrrät


Kun on keksittävä jotain todella helppoa ja nopeaa tarjottavaa vaikka viinilasin ääreen, ovat aurajuustohyrrät silloin hyvä valinta. Sisältöä on helppo soveltaa siihen, mitä jääkaapista ikinä löytyy ja kaveriksi lisätä esimerkiksi juustoja ja viinirypäleitä. Helppoja tehdä ja häviävät aina lautaselta. :)






OHJE:
voitaikinalevyjä
Aurajuustoa
Philadelphia ruohosipulituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
Emmental-juustoraastetta
kananmuna voiteluun


Tee näin:
1. Kaulitse voitaikinalevyjä hieman suuremmaksi. Levitä pöydälle.
2. Levitä levyjen päälle ohut kerros tuorejuustoa. 
3. Lisää aurajuusto muruina sekä Emmental-juustoraaste.
4. Kääri levyt rullalle ja leikkaa noin 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi.
5. Voitele kananmunalla.
6. Paista 200 asteessa kullanruskeiksi.
7. Tarjoile tuoreena.




2 kommenttia: