maanantai 2. joulukuuta 2013

2. luukku: Täydelliset tähtitortut




Mistä on tehty täydelliset joulutortut? Usein käy niin, että tortut niin sanotusti räjähtävät uuniin ja hillo valuu ulos. Vanha hyvä konsti on kostuttaa sakarat vedellä niin, että ne tarttuvat tiukemmin toisiinsa. Jos hillon laittaa vielä päälle, pysyvät sakarat varmemmin kiinni. Tässä teille kuitenkin hyvä vinkki... Taittele sakarat päällekkäin, lisää hillo ja pistä cocktailtikku näiden läpi. Ota tikku pois vasta uunin jälkeen. Torttuihin kuuluu myös ehdottomasti tomusokeri. Se ei pelkästään ole ulkonäköseikka vaan antaa joulutortuille myös ihana makeuden. Suosittelen kokeilemaan!

Tarvitset:
Torttutaikinaa
Luumuhilloa
Tomusokeria
ja 
ripaus
tonttumieltä...

Paista 225 asteessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti